Waxsalon de Veluwe: Uw Expert in Waxen in Zwolle en omgeving

Gepubliceerd op 4 april 2023 om 13:30

Welkom bij Waxsalon de Veluwe, dé plek voor een professionele wax behandeling in de regio Zwolle. Mijn naam is Claudia van den Berg, en ik ben de trotse eigenaresse en specialist van deze waxsalon. Met jarenlange ervaring en gecertificeerde expertise in Brazilian en Manzilian wax bied ik u de beste waxervaring aan.

Brazilian en Manzilian Wax

Als specialist in Brazilian en Manzilian wax, ben ik een groot voorstander van deze methode. Het zorgt voor een langdurig glad resultaat zonder stoppeltjes of ingegroeide haren. De haartjes blijven wekenlang weg en komen zacht en dun terug. Hieronder leg ik uit wat deze behandelingen inhouden:

Brazilian Wax

Brazilian wax is een populaire ontharingsmethode waarbij alle haren in de schaamstreek, rond de anus en het perineum (het gebied tussen de geslachtsdelen en de anus) worden verwijderd met behulp van wax. Bij een Brazilian wax kan er gekozen worden om een klein strookje haar, zoals een landingsbaan, te behouden of om alles volledig haarvrij te maken.

 

De wax wordt aangebracht op de huid en hecht zich aan de haren. Zodra de wax hard is geworden, wordt het in één snelle beweging tegen de haargroeirichting in verwijderd. Hierdoor worden de haren met de wortel eruit getrokken, wat zorgt voor een langdurig glad resultaat.

 

Manzilian Wax

Manzilian wax is de mannelijke variant van de Brazilian wax. Deze behandeling omvat het verwijderen van alle haren in de schaamstreek, het scrotum, het perineum en rond de anus. Net als bij de Brazilian wax kan er gekozen worden om een klein strookje haar te behouden.

 

Voordelen van Waxen

Waxen heeft vele voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden, zoals scheren en epileren. Enkele voordelen zijn:

 

Langdurig gladde huid: De haren worden met de wortel verwijderd, waardoor u wekenlang kunt genieten van een gladde huid zonder stoppeltjes.

Minder ingegroeide haren: Waxen vermindert de kans op ingegroeide haren aanzienlijk.

Lichtere en dunnere haargroei: Na het waxen komen de haren zachter en dunner terug, waardoor het minder opvalt en minder ongemakkelijk aanvoelt.

Snelle behandeling: Waxen is een snelle en efficiënte methode, waardoor u binnen korte tijd een gladde huid heeft.

Onze Behandelingen

 

Bij Waxsalon de Veluwe bieden we naast Brazilian en Manzilian wax ook andere wax behandelingen aan, zoals:

 

Gezichtswax: Verwijderen van ongewenste haartjes in het gezicht, zoals wenkbrauwen, bovenlip en kin.

Armen en benen wax: Ontharen van de armen en/of benen voor een langdurig glad resultaat.

Rug- en borstwax: Verwijderen van haren op de rug en/of borst, ideaal voor mannen die een verzorgde uitstraling wensen.

Warmte en gezelligheid met een persoonlijke touch

Bij Waxsalon De Veluwe staat warmte, gezelligheid en een persoonlijke benadering centraal. Ik streef ernaar om met elke klant een vertrouwensband op te bouwen, zodat zij zich op hun gemak voelen tijdens het ontharingsproces. Dit doe ik door goed te luisteren naar de behoeften van mijn klanten en een ontspannen sfeer te creëren. Als enige medewerker in de salon zorg ik ervoor dat je altijd dezelfde persoonlijke behandeling krijgt.

 

Hygiëne en Comfort

Bij Waxsalon de Veluwe staan hygiëne en comfort hoog in het vaandel. We maken gebruik van hoogwaardige wax producten en werken met wegwerp apparatuur om kruisbesmetting te voorkomen. 

 

Nazorg en Onderhoud

Om het beste resultaat te behouden en ingegroeide haren te voorkomen, is het belangrijk om de huid goed te verzorgen na een waxbehandeling. Enkele tips voor nazorg zijn:

  • Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling blootstelling aan de zon, hitte (zoals sauna's) en intensief sporten.
  • Scrub de huid na 48 uur regelmatig (2-3 keer per week) om dode huidcellen te verwijderen en haargroei in de juiste richting te stimuleren.
  • Gebruik een verzachtende en hydraterende crème of olie om de huid te kalmeren en te voeden.
  • Plan uw volgende wax afspraak na 4-6 weken, afhankelijk van de snelheid van uw haargroei.

Locatie en Bereikbaarheid

Waxsalon de Veluwe is gevestigd in 't Harde, op slechts 10 kilometer van Zwolle. Onze salon is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook het treinstation 't Harde ligt op loopafstand, waardoor we gemakkelijk te bereiken zijn met het openbaar vervoer.

Afspraak Maken

Bent u geïnteresseerd in een Manzilian wax of een van onze andere waxbehandelingen? Neem dan contact op met Waxsalon de Veluwe om een afspraak in te plannen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0623230562 of per e-mail via info@waxsalondeveluwe.com We verwelkomen u graag in onze salon voor een professionele en comfortabele wax ervaring!


«   »