PRODUCTINFORMATIE

De hars die ik gebruik is van het merk PERRON RIGOT, een vooraanstaand merk welke zich al jaren bewijst in het hoogste segment van beroepsmatig waxen.


De hars hecht zich aan de haar en niet aan de huid waardoor de huid minder te lijden heeft. 
De Pré en After Care beschermen uw huid. Dit is belangrijk omdat uw huid licht beschadigd raakt tijdens het waxen. 
Bescherm uw gewaxte huid in de zon met een hogere factor maar houdt in acht dat u kort na het waxen, uw huid uit de zon houdt.
Voorkom ingegroeide haren door uw huid te scrubben. Ik adviseer iedereen die regelmatig waxt, een scrubproduct te gebruiken tijdens uw standaard doucheritueel. Talg en dode huidcellen worden hiermee verwijderd zodat de nieuwe haar niet belemmerd wordt tijdens haar weg naar buiten.
Uw haar heeft lengte nodig voor het beste waxresultaat. Ik adviseer een lengte van 4 à 5 milimeter. In sommige gevallen kan het gewaxt worden wanneer het hier nog niet helemaal aan voldoet maar dan overleg ik liever eerst omdat we dan mogelijk wat meer tijd nodig hebben ivm epileren.
Haren groeien in verschillende fases. Bij de eerste keer waxen, worden alleen de haren verwijderd die boven de opperhuid komen. Haren die zich net onder de huid bevinden, komen kort na het waxen alsnog naar buiten. Na ongeveer 3 waxbeurten zijn de meeste haren in dezelfde groeifase en is het resultaat het mooist.
Heeft u vragen? Stel ze gerust.
Warme groet,
Claudia