Ontharen omgeving Zwolle en Harderwijk: Ervaar het gemak van Waxsalon de Veluwe

Gepubliceerd op 4 april 2023 om 13:30

Waxsalon de Veluwe, op slechts 10 kilometer van Zwolle, is dé plek voor duurzaam gladde lichaamsdelen zonder stoppeltjes en ingegroeide haren. Als eigenaresse, Claudia van den Berg, nodig ik u van harte uit om kennis te maken met de voordelen van onze waxbehandelingen. Lees verder om te ontdekken waarom wij de beste keuze zijn voor ontharen in Zwolle en omgeving.

Waarom kiezen voor Waxsalon de Veluwe?

Gespecialiseerd en gecertificeerd in Brazilian en Manzilian wax

Ik ben gespecialiseerd en gecertificeerd in zowel Brazilian als Manzilian wax, waardoor u verzekerd bent van een professionele en vakkundige behandeling. Hierdoor blijven de haartjes wekenlang weg en komen ze bij hergroei super zacht en dun terug.

Centrale ligging en gratis parkeren

Waxsalon de Veluwe is gelegen op slechts 10 kilometer van Zwolle, wat het de ideale locatie maakt voor inwoners van Zwolle en omgeving die op zoek zijn naar een hoogwaardige waxsalon. Bovendien kunt u uw auto gratis voor de deur parkeren, waardoor u gemakkelijk en snel na het werk bij ons langs kunt komen.

Persoonlijke aandacht en service

Als eigenaresse werk ik alleen in mijn salon, waardoor u altijd verzekerd bent van persoonlijke aandacht en service. Ik neem de tijd om naar uw wensen te luisteren en streef ernaar om elke behandeling zo aangenaam en effectief mogelijk te maken.

Waxbehandelingen voor diverse lichaamsdelen

Bij Waxsalon de Veluwe bieden we waxbehandelingen aan voor diverse lichaamsdelen, zoals:

 • Gezicht
 • Oksels
 • Armen
 • Benen
 • Rug
 • Bikinilijn
 • Brazilian en Manzilian

Voordelen van waxen ten opzichte van andere ontharingsmethoden

Waxen biedt diverse voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden, zoals scheren, epileren en ontharingscrèmes. Enkele van deze voordelen zijn:

Langdurig resultaat

Waxen verwijdert de haartjes vanaf de wortel, waardoor het resultaat langer aanhoudt dan bij scheren of het gebruik van ontharingscrèmes. Na een waxbehandeling kunt u tot wel 4-6 weken genieten van een gladde huid.

Minder ingegroeide haren en stoppels

Bij waxen is de kans op ingegroeide haren en stoppels aanzienlijk kleiner dan bij andere ontharingsmethoden. Omdat de haartjes vanaf de wortel worden verwijderd, groeien ze terug met een zachte en dunne punt, waardoor ze minder snel in de huid prikken en ingroeien.

Minder huidirritatie

In tegenstelling tot scheren en epileren, veroorzaakt waxen over het algemeen minder huidirritatie. Doordat de haren vanaf de wortel worden verwijderd, wordt de huid minder beschadigd en blijft deze na de behandeling zachter aanvoelen.

Tips voor een optimaal resultaatTips voor een optimaal resultaat

Om het beste resultaat te behalen bij een waxbehandeling, zijn er enkele tips die u kunt volgen:

 1. Zorg ervoor dat de haren lang genoeg zijn: De haartjes moeten minimaal 3-5 millimeter lang zijn voor een effectieve waxbehandeling. Als de haren te kort zijn, kan de wax zich niet goed hechten en worden de haartjes niet optimaal verwijderd.
 1. Exfolieer uw huid voorafgaand aan de behandeling: Door uw huid te scrubben verwijdert u dode huidcellen, waardoor de wax beter hecht en de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden. Let op: exfolieer niet op de dag van de behandeling zelf, maar een dag of twee ervoor.
 2. Vermijd zonnebaden en zonnebanken voor en na de behandeling: Uw huid kan gevoeliger zijn na een waxbehandeling, waardoor blootstelling aan de zon of zonnebanken tot irritatie en verbranding kan leiden. Wacht minimaal 24-48 uur na de behandeling voordat u weer gaat zonnen.
 3. Draag loszittende kleding op de dag van de behandeling: strakke kleding kan na het waxen schuren en irritatie veroorzaken. Kies daarom voor comfortabele, loszittende kleding om uw huid na de behandeling wat rust te gunnen.
 4. Houd uw huid schoon en gehydrateerd: Na de waxbehandeling is het belangrijk om uw huid goed schoon te houden en te hydrateren met een milde, parfumvrije lotion. Dit helpt irritatie te voorkomen en de huid soepel en gezond te houden.
 5. Vermijd zware lichaamsbeweging direct na de behandeling: Intensief sporten kan zweet en wrijving veroorzaken, wat de pas gewaxte huid kan irriteren. Wacht minimaal 24 uur na de behandeling voordat u weer intensief gaat sporten.
 6. Plan regelmatige waxbehandelingen in: Om een optimaal resultaat te behouden, kunt u het beste elke 4-6 weken een wax behandeling inplannen. Hierdoor blijft uw huid langer glad en wordt het waxen op den duur minder pijnlijk.

 

Warmte, vertrouwen en sfeer in mijn salon

Bij Waxsalon De Veluwe zet ik me in om een warme en knusse omgeving te creëren voor mijn klanten. Een vertrouwensband opbouwen met iedere klant is voor mij essentieel. Door goed te luisteren en op een open, persoonlijke manier met mijn klanten te communiceren, zorg ik ervoor dat ze zich comfortabel en veilig voelen tijdens het ontharen. Als enige medewerker van de salon ben ik er om jou elke keer dezelfde betrouwbare en persoonlijke service te bieden.

 

Neem vrijblijvend contact met mij op

Kies voor Waxsalon de Veluwe als u op zoek bent naar een professionele en hoogwaardige wax behandeling in de omgeving van Zwolle. Met mijn specialisatie en certificering in Brazilian en Manzilian wax, persoonlijke aandacht en service, en een breed scala aan waxbehandelingen voor diverse lichaamsdelen, bent u bij ons aan het juiste adres voor een duurzaam gladde en verzorgde huid. Onze centrale ligging en gratis parkeergelegenheid maken het bovendien gemakkelijk om ons te bezoeken, ook na het werk.

 

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van waxen bij Waxsalon de Veluwe. Neem contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze behandelingen. Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in mijn salon.


«   »